Om Saudahallen – utebad og innebad

UTEBAD

Temperatur i utebad: 32-33 grader
Døra til utebassenget finner du i enden av svømmehallen. Ei trapp leder ned i helårs bassenget som er 1.2m dypt og inneholder både massasjedyser og bobler i forskjellige varianter. Et basseng for de minste, 65m lang sklie og hoppe basseng med 2 avsatser og klatrevegg sørger for moro og velvære for hele familien

Visste du at utebassenget er oppvarmet av spillvarme fra fabrikken om sommeren?

Hoppebassenget
Hopp i det! Nytt utebad i Sauda åpnet sommeren 2016, og her er det garantert god badetemperatur.

Om vinteren er det bare helårsbassenget som er åpent. Resten av anlegget er åpnet mellom påsken og høstferien. Det er egen dusj og toalett i tilknytning til uteområdet.

SVØMMEHALL

Temperatur i svømmehall: 29,6 grader. I svømmehallen er det 25 m basseng med vannsklie og stupebrett på 1 og 3 m. Bassenget er 1 meter dypt på det grunneste, 4 meter på det dypeste. For de minste har vi et mindre plaskebasseng og et opplæringsbasseng. Her finner du også en sittegruppe og benker langs bassengkanten.

Svømmehall
Svømmehallen vår har blant annet 25 meters basseng, hoppetårn og sklie.

GARDEROBE

I garderoben finner du låsbare skap og tilgang til bassenget gjennom dusjen. Du finner også badstuer i hver av garderobene.

 

Uteområde Saudahallen
Ved utebadet har vi kiosk, og vi har benker og solsenger du kan bruke. Kos deg!

OM SAUDAHALLEN

I foajeen kan du reise tilbake i tid og oppleve hvordan Sauda samfunnet og områdene rundt hadde sine tradisjoner og skikker. Ola Fagerheims treskulpturutstilling ”Frå vogge til grav” er utstilt her og viser en del av de imponerende treutskjæringene til Fagerheim.

Barnebasseng
Barnebasseng og opplæringsbasseng finner du inne og ute.

Saudahallen åpnet i 1975 og er jevnt og trutt oppgradert og vedlikeholdt. I 2016 fikk vi endelig en erstatning for det gamle utebassenget som gav tapt for forfallet i 2009. Det nye bassenget er et spleiselag mellom lokale aktører, private givere, stiftelser og Sauda kommune.

Sklie i bassenget
Du kan få opp farten i skliene våre både ute og inne.